Ακούστε
Nova FM 106
Ζωντανά
Ακούστε Nova FM 106 Ζωντανά
Έχουμε 1246 επισκέπτες συνδεδεμένους
Πανδημία γρίπης και τα 15 πουλημένα τομάρια που έσπειραν τον πανικό
Δεκαπέντε άνθρωποι, δόκτορες και καθηγητές, που άλλοι απασχολούνται σε ερευνητικά κέντρα που χρηματοδοτούνται από φαρμακοβιομηχανίες και άλλοι εργάζονται, για λογαριασμό κρατικών ερευνητικών κέντρων στον τομέα της... χρήσης εμβολίων για τη γρίπη, είναι αυτοί που «συμβούλευσαν» τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ - WHO) ότι επίκειται πανδημία από τη «νέα γρίπη» H1N1.


Δεκαπέντε άνθρωποι, δόκτορες και καθηγητές, που άλλοι απασχολούνται σε ερευνητικά κέντρα που χρηματοδοτούνται από φαρμακοβιομηχανίες και άλλοι εργάζονται, για λογαριασμό κρατικών ερευνητικών κέντρων στον τομέα της... χρήσης εμβολίων για τη γρίπη, είναι αυτοί που «συμβούλευσαν» τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ - WHO) ότι επίκειται πανδημία από τη «νέα γρίπη» H1N1.


Αυτοί οι δεκαπέντε εμπειρογνώμονες είναι που, πριν από ένα χρόνο, τρομοκράτησαν τους κατοίκους αυτού του πλανήτη ισχυριζόμενοι ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πανδημίας από τη νέα γρίπη και εξώθησαν τις κυβερνήσεις να ξοδέψουν δισεκατομμύρια για την αγορά των (αδοκίμαστων τότε) εμβολίων, στο όνομα της προστασίας της υγείας των απανταχού της Γης πολιτών.


Μόνο που, όπως αναφέρει ο ειδικός εισηγητής της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης για το θέμα της γρίπης, Αγγλος Σοσιαλιστής βουλευτής Πολ Φλιν, αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος.


Έπρεπε να μελετήσουν καλύτερα τα επιστημονικά δεδομένα και να μετρήσουν καλά τα λόγια τους προτού τρομοκρατήσουν τον κόσμο και πριν σπρώξουν τις κυβερνήσεις να σπαταλήσουν σημαντικότατους πόρους από τα δημόσια κονδύλια προς όφελος των φαρμακοβιομηχανιών, υποστηρίζει ο Αγγλος βουλευτής.


Με τις συμβουλές τους, που προκάλεσαν πανικό σ' όλο τον κόσμο, λέει ο Φλιν, έβγαλαν αναξιόπιστο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, που τώρα, σε μία καινούργια περίπτωση πανδημίας, θα πρέπει να πείσει ότι πράγματι ενδιαφέρεται για την προστασία της υγείας του κόσμου και όχι ότι αβαντάρει τα συμφέροντα των κολοσσών της φαρμακοβιομηχανίας.


Κάτω από τα πιεστικά αιτήματα του Συμβουλίου της Ευρώπης να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα τωνΐ5αυτώνεμπειρογνωμόνων, μαζί με τις δηλώσεις συμφερόντων τους (σ.σ.: από πού τα παίρνουν, δηλαδή, στην καθημερινότητα τους, προτού οριστούν σύμβουλοι του ΠΟΥ), ο Οργανισμός αναγκάστηκε, έστω και ένα χρόνο μετά, να γνωστοποιήσει τα ονόματα τους και τα «συμφέροντα» που εκπροσωπούν.


Οι περισσότεροι απ' αυτούς απέφυγαν να κάνουν «δήλωση συμφερόντων» κι αυτό είναι κάτι που ενισχύει τις υποψίες ότι οι εμπειρογνώμονες, που με τον φόβο της πανδημίας έσπρωξαν τον κόσμο στη μαζική αγορά των εμβολίων, εργάζονταν, ουσιαστικά, για το συμφέρον των φαρμακοβιομηχανιών.

Οι υπόλοιποι, που δηλώσαν τα συμφέροντα που εκπροσωπούν, εμφανίζονται είτε να δουλεύουν για λογαριασμό φαρμακοβιομηχανιών είτε να εργάζονται σε ερευνητικά κέντρα, τα οποία ασχολούνται - κατά.. σύμπτωση - με τα εμβόλια της γρίπης.

Ποιοι είναι
Ο δόκτωρ Αζαντζί Λάουσον, που επελέγη για σύμβουλος του ΠΟΥ. υπήρξε επικεφαλής του τμήματος εποπτείας Υγείας στο ομώνυμο υπουργείο της Γκάνας και απαλλάχθηκε των καθηκόντων του μετά την πέμπτη συνεδρίαση της επιτροπής έκτακτης ανάγκης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, η οποία συγκροτήθηκε για να αντιμετωπίσει την... πανδημία της νέας γρίπης.

Ο Αντρέ Μπάσε, αγνώστου ιατρικής ειδικότητας, εργάζεται στην πρεσβεία της Σενεγάλης στη Γαλλία.

Ο δόκτωρ Μαχάμαντ Ακμπάρ Σοντρι είναι ιατρικά ένας απλός καθηγητής ιατρικής στο ιατρικό Κολέγιο Λαχόρ του Πακιστάν και επιστρατεύθηκε, στην έκτη συνεδρίαση της επιτροπής, για να αντικαταστήσει τον Λάουσον.

Ο δόκτωρ Σουπαμίτ Τσουνσοτιγάτ είναι εμπειρογνώμονας στο τμήμα ελέγχου νόσων στο υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης.

Ο δόκτωρ Κοξ Νανσί εργάζεται στο κέντρο ελέγχου και πρόληψης της Inflenza στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Ο δόκτωρ Άντονιί Εβανς, που δεν παρουσιάζει εξειδικευμένες, σε σχέση μετη γρίπη, περγαμηνές, είναι επικεφαλής στο τμήμα ιατρικής της πολιτικής αεροπορίας του Μόντρεαλ στον Καναδά.

Ο καθηγητής λοιμωδών νοσημάτων Τζον Μακένζι φέρεται να εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Κάρτιν της Αυστραλίας.

Ο καθηγητής επιδημιολογίας Άρνολντ Μόντο διδάσκει στο Πανεπιστήμιο ΑννΆρμπορ του Μίτοιγκαν των ΗΠΑ

Ο δόκτωρ Φεντάντο Οτάιζα υπήρξε συντονιστής του εθνικού προγράμματος ελέγχου λοιμώξεων στο υπουργείο Υγείας της Χιλής.

Ο δόκτωρ Ροζέλιο Παντίλα Πέρεζ είναι γενικός διευθυντής στο Εθνικό Ινστιτούτο του Μεξικού.

Ο δόκτωρ Χονγκ Γου ίνγκ Σέτο είναι επικεφαλήςτωνυπηρεσιών Μικροβιολογίας στο νοσοκομείο Μαίρη Κουίν του Χονγκ Κονγκ.

Ο δόκτωρ ΜασάτοΤαχίρο είναι διευθυντής στο τμήμα ελέγχου εμβολίων στο Εθνικό Ινστιτούτο Λοιμωδών νοσημάτων του Τόκιο.

Ο δόκτωρ Θιμπό Κλοντέ είναι ένας απλός σύμβουλος αεροπορικής ιατρικής και υγιεινής στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Ο δόκτωρ Τζον Γουντ εργάζεται στο τμήμα ιολογίας στο Εθνικό Ινστιτούτο Βιολογικών Προτύπων και Ελέγχου στη Μεγάλη Βρετανία.

Η καθηγήτρια Μαρία Ζαμπόν είναι επικεφαλής της μονάδας αναπνευστικών νοσημάτων και λοιμώξεων στην Αγγλία,

Τι δήλωσαν όσοι δήλωσαν


1 Ο δόκτωρ Νανσί προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αμερικανικό κέντρο ελέγχου της δημόσιας υγείας (CDC), που λαμβάνει οικονομική υποστήριξη από το φαρμακευτικό κέντρο ΙFΡΜΑ για τις δραστηριότητες του CDC στον τομέα της έρευνας εμβολίου κατά της γρίπης.

2 Ο καθηγητής Μόντο δήλωσε ότι είχε εργασθεί παλαιότερα ως σύμβουλος στους τομείς της πανδημίας και της εποχιακής γρίπης για μία σειρά φαρμακευτικά ιδρύματα και εταιρείες (GSK, Novartis, Roche, Baxter, Sanofi), με αμοιβές κάτω των 10.000 δολαρίων.
Στη δήλωση του, ωστόσο, αναφέρει ότι η ερευνητική του ομάδα στο Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν έχει λάβει επιδότηση από τη Sanofi Pasteur για μια κλινική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε, το 2007-2008, σχετικά με ζώντα εξασθενημένα εμβόλια της γρίπης.

3 Ο δόκτωρ Κλοντ αμείβεται ως σύμβουλος από τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών.

4 Ο δόκτωρ Γουντ παραδέχεται ότι πραγματοποίησε έρευνα, για το εμβόλιο της γρίπης, για λογαριασμό των φαρμακευτικών εταιρειών
Sanofi Pasteur, CSL, IFPMA, Novartis, Powermed

5 Τέλος, η καθηγήτρια Μαρία Ζαμπόν, στη δήλωση της, «ομολογεί» ότι η υπηρεσία που εργάζεται στην Αγγλία είχε λάβει χρηματοδότηση από φαρμακευτικές εταιρείες κατασκευής εμβολίων, όπως Sanofi Pasteur, CSL, Baxter, & CSK .

Αν όλα αυτά, τώρα, δεν αποδεικνύουν ότι, αν όχι όλοι άλλα ορισμένοι, μπήκαν βαλτοί στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων του ΠΟΥ, για να πανικοβάλλουν τον κόσμο με τη δήθεν πανδημία της γρίπης και να χοντροκονομήσουν οι φαρμακοβιομηχανίες από τα δισεκατομμύρια εμβόλια που πούλησαν, τότε ποια στοιχεία θα μπορέσουν να αποδείξουν το αυτονόητο;

«π 02 09 2010»

>>> Η1n1:Το μεγαλύτερο ιατρικό σκάνδαλο της εκατονταετίας: http://novafm106.gr/articles/politics/54-h1n1-the-greatest-medical-scandal-of-the-centenary.html

>>> Το χρηματιστήριο των επιδημιών: http://novafm106.gr/articles/politics/2616-epidemics-stock-market.html

>>> Έρευνα για την κήρυξη της Η1Ν1 σε πανδημία: http://novafm106.gr/articles/politics/55-h1n1.html

>>> Ο ύποπτος ρόλος του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας: http://novafm106.gr/articles/politics/52-2010-01-14-18-36-48.html

 
Zawinul_Joe.jpg

Player για Android

Android Player

Απο το κινητό σας πάτε στο: ρυθμίσεις -> ασφάλεια -> και ενεργοποιήστε την εγκατάσταση εφαρμογών απο άγνωστες πηγές. Με μία εφαρμογή QR Code Reader σκανάρετε την παραπάνω εικόνα ή πατήστε εδώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΔιαφήμισηCreated by LiquidMinds | Powered by FRIKTORIA | Valid XHTML | Valid CSS.