Ακούστε
Nova FM 106
Ζωντανά
Ακούστε Nova FM 106 Ζωντανά
Έχουμε 1300 επισκέπτες συνδεδεμένους
Nova Sessions
Κυριακή 18 Μαρτίου με τον Voador στο Feyrouz
στον Άναυρο
Οι συντελεστές του NovaFM106 και ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Φίλων του FM βγαίνουμε από το studio και παίζουμε μουσική στα καλύτερα στέκια της πόλης με ταυτόχρονη, "ζωντανή" μετάδοση στους 106MHz FM και στο δίκτυο (www.novafm106.gr/player) .

Παρασκευή 16 Μαρτίου στο Tender
Με τους Apo66 & NoFunkyDrummer


"Cube" Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου
Με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπόπουλο
Οι συντελεστές του NovaFM106 και ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Φίλων του NovaFM βγαίνουμε από το studio και παίζουμε μουσική στα καλύτερα στέκια της πόλης με ταυτόχρονη, "ζωντανή" μετάδοση στους 106MHz FM και στο δίκτυο (www.novafm106.gr/player) .Το πρώτο Nova Session έγινε στο Αrt Cafe "Περισπωμένη"*, την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017, απ' τις 7 το βράδυ, μ' ένα μουσικό πρόγραμμα του Voador, με Afrotropical jazzy Reggae cumbias κ.ά....

*Η "Περισπωμένη" βρίσκεται Νικολάου Πλαστήρα 4, πίσω απ' τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στην παραλία του Βόλου, το δε τηλέφωνο είναι 24210 24133.

 
miller.jpg

Player για Android

Android Player

Απο το κινητό σας πάτε στο: ρυθμίσεις -> ασφάλεια -> και ενεργοποιήστε την εγκατάσταση εφαρμογών απο άγνωστες πηγές. Με μία εφαρμογή QR Code Reader σκανάρετε την παραπάνω εικόνα ή πατήστε εδώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΔιαφήμισηCreated by LiquidMinds | Powered by FRIKTORIA | Valid XHTML | Valid CSS.