Ακούστε
Nova FM 106
Ζωντανά
Ακούστε Nova FM 106 Ζωντανά
Έχουμε 618 επισκέπτες συνδεδεμένους
Συναυλίες - Διοργανώσεις
Μέρες Ραδιοφώνου

Έκθεση «Ημέρες Ραδιοφώνου» στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου.
Διοργανωτές: Δ/νση Αρχείων, Μουσείων & Βιβλιοθηκών του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.- ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, Ε.Ρ.Τ. Βόλου και Σύλλογος Φίλων Μουσικής Βόλου, που είχε την πρωτοβουλία του εγχειρήματος.
Πολύτιμοι συνεργάτες: Μουσείο Ραδιοφώνου «Αντώνης Ταβάνης» στον Λαύκο Πηλίου και Φωτογραφική Λέσχη Βόλου. Φιλοξενείται εγκατάσταση του Τεχνικού Τμήματος Ραδιοφώνου του 2ου ΕΠΑ.Λ Νέας Ιωνίας.

Περισσότερα...
 
N.Y. Metropolitan Opera 2016-2017 - Βόλος

Η δημοφιλέστερη όπερα του Richard Strauss "Ο ιππότης με το ρόδο", με την Ρενέ Φλέμινγκ, στο "Αχίλλειο", το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, στις 19:30

Περισσότερα...
 
Φεστιβάλ Βόλου 2016-Πρόγραμμα
Ο Βόλος αποκτά το πρώτο δικό του Φεστιβάλ αφιερωμένο στις παραστατικές τέχνες, προσπαθώντας να επαναφέρει την μνήμη και να προσφέρει πολιτισμό μ' έναν τρόπο πρωτοποριακό και εναρμονισμένο με τα πολιτιστικά και πολιτισμικά στοιχεία της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας, .
Μ' ένα όραμα που εκτείνεται σε πολυετή ορίζοντα, με στόχο ν' αναδείξει τόσο την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής όσο και να καταστήσει σταδιακά τον Βόλο σύγχρονη κοιτίδα πολιτισμού, το πρώτο Φεστιβάλ Βόλου 2016 έρχεται. 30 Ιουνίου έως 17 Ιουλίου
Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο123ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 1 από 3
Crosby Stills Nash & Young_1.jpg

Player για Android

Android Player

Απο το κινητό σας πάτε στο: ρυθμίσεις -> ασφάλεια -> και ενεργοποιήστε την εγκατάσταση εφαρμογών απο άγνωστες πηγές. Με μία εφαρμογή QR Code Reader σκανάρετε την παραπάνω εικόνα ή πατήστε εδώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση


Διαφήμιση

Created by LiquidMinds | Powered by FRIKTORIA | Valid XHTML | Valid CSS.