Ακούστε
Nova FM 106
Ζωντανά
Ακούστε Nova FM 106 Ζωντανά
Έχουμε 667 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ευμέλεια

Το Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ «Ευμέλεια» ήταν για πολλά χρόνια ένα όνειρο του Έλληνα πιανίστα Ντίνου Μαστρογιάννη, το οποίο πραγματοποιήθηκε με την αμέριστη υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Νικολάου και Ελένης Πορφυρογένη στην Αγριά Βόλου.

Κύριος σκοπός του είναι να διοργανώνει συναυλίες με την υψηλότερη καλλιτεχνική ποιότητα, εφάμιλλε με πολλά από τα διασημότερα φεστιβάλ της Ευρώπης. Στις συναυλίες αυτές παίρνουν μέρος κυρίως νέοι μουσικοί απ’ όλον τον κόσμο που διαθέτουν ένα πραγματικά υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο. Τα περισσότερα από τα προγράμματα των συναυλιών είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα και πρωτότυπα, και όλα επιλεγμένα προσεκτικά από τον ίδιο το Ντίνο Μαστρογιάννη. Όλες οι συναυλίες μεταδίδονται ζωντανά μέσω Διαδικτύου για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ώστε τα διεθνή ακροατήρια ν’ ακούσουν τη φωνή του Φεστιβάλ «Ευμέλεια».

Bowie.jpg

Player για Android

Android Player

Απο το κινητό σας πάτε στο: ρυθμίσεις -> ασφάλεια -> και ενεργοποιήστε την εγκατάσταση εφαρμογών απο άγνωστες πηγές. Με μία εφαρμογή QR Code Reader σκανάρετε την παραπάνω εικόνα ή πατήστε εδώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση


Διαφήμιση

Created by LiquidMinds | Powered by FRIKTORIA | Valid XHTML | Valid CSS.