Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Σχετικα με εμας

Ο NovaFM106 είναι το πρώτο αμιγώς μουσικό ραδιόφωνο (AC+* ) που έχει ιδρυθεί στην Μαγνησία. Έχει εμβέλεια στην Κεντρική Ελλάδα και καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα ακροατηρίου διαφόρων ηλικιών, μορφωτικών – οικονομικών επιπέδων. Το αντικείμενό του είναι η ψυχαγωγία δια της Μουσικής.

Ο NovaFM106 υπηρετεί την Τέχνη και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό!

Δημιουργούμε το πρόγραμμά μας αντλώντας από μια βάση δεδομένων αποτελούμενη από 32.000 (σήμερα) προσεκτικά επιλεγμένων μουσικών κομματιών της παγκόσμιας παραγωγής.

Η βάση αυτή εμπλουτίζεται καθημερινώς με επιπλέον εκλεκτή μουσική, από μια ομάδα συνεργατών μουσικών και εκπαιδευτικών στη μουσική.

Η επιλογή των κομματιών που ενσωματώνονται στο καθ’ ημέραν πρόγραμμα γίνεται απ’ αυτή την βάση, με την χρήση ενός αλγορίθμου – εφαρμογής κατάλληλα προγραμματισμένης, ως επίσης και με την κατά βούλησιν παρέμβαση του προσωπικού του Σταθμού.

Το πρόγραμμα μεταδίδεται επί 24ώρου βάσεως στους 106 Μεγακύκλους FM (106.00MHzFM) για την Κεντρική Ελλάδα και παγκοσμίως στο διαδίκτυο, στην διεύθυνση https://www.novafm106.gr

Λειτουργούμε υπό την εποπτεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), και της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), βάσει των προδιαγραφών και διατάξεων του Νόμου.

Η ηχητική ποιότητα του NovaFM106 είναι απλώς απαράμιλλη.
Ο NovaFM106 είναι ένα ιδιαίτερο Ραδιόφωνο. “Ραδιόφωνο για εκλεκτικούς”, γι’ αυτούς που αγαπούν την Μουσική.
Είναι μια αισθητική παρέμβαση στο ραδιόφωνο και στο διαδίκτυο.
Στόχος μας είναι η ψυχαγωγία δια της μουσικής.

Το δίκτυό μας ήδη περιλαμβάνει το «Μουσικό Χωριό», το Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς Βόλου, το Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ “Ευμέλεια“, την «Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής», τον ΕΔΡΑΜΕ, το Μουσικό Σχολείο Βόλου, το Σ.Ε.Κ. Βόλου, το Μουσικό Συνεργείο Α440, τον Πολυχώρο “Πείραμα” Θεσσαλονίκης, το Δημοτικό Ωδείο Θέρμης, το Ωδείο “Ρυθμός” (Καρκάλα), μουσικούς και μουσικά σύνολα, τα μέλη της Μοτοσυκλεττιστικής Λέσχης Βόλου – ΜοτοΛεΒ, το Ωδείο Φουντούλη, καθώς και κάποιες επιχειρήσεις με ανάλογες ευαισθησίες.

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα περί αυτής της σχέσης από τις αναρτήσεις – υπερσυνδέσεις (banners) στο κάτω μέρος της σελίδας https://www.novafm106.gr, ή περιηγούμενοι γενικότερα στο ιστολόγιο, όπου θα δείτε και επιστημονική αρθρογραφία συνεργατών, δασκάλων και ‘πελατών’ μας.
Παρακαλούμε, συντονιστείτε και ακούστε το πρόγραμμά μας στους
106 Mεγακύκλους FM, και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας https://www.novafm106.gr.

Το ιστολόγιο του NovaFM https://www.novafm106.gr ανέβηκε πρωτοχρονιά 2010, με υλικό για σάς: αρθρογραφία, links, video, εικόνες και άλλα, σε θέματα που αφορούν στην Μουσική, στην Ελληνική Παιδεία & εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. (Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι κατ’ ανάγκην το ιστολόγιο).

Μπορείτε ν’ ακούτε   το πρόγραμμα του NovaFM στα 106MHz στη μπάντα FM της Μαγνησίας

Η δημοσιότητα είναι εξ ων ουκ άνευ, προκειμένου μια επιχείρηση να επιπλεύσει σε περίοδο κρίσης. Υπενθυμίζει  κατ’ επανάληψιν την ύπαρξή της, δημιουργώντας ταυτοχρόνως, μ’ αυτή την συναλλαγή, ένα νέο δίκτυο εμπορικών – πελατειακών και ίσως φιλικών σχέσεων, έναν ακόμη κύκλο στην τοπική οικονομία και κοινωνία .

Αλληλεγγύη: Ίσως αυτό να είναι και το κέρδος της παρούσας οικονομικής & πολιτικής συγκυρίας.
Εμείς, πάντως, δίνουμε ιδιαίτερο βάρος και στην δικτυακή επικοινωνία & προβολή – διαφήμιση, με αξιοσημείωτη ανταπόκριση από το κοινό μας, ακροατές & επισκέπτες του ιστολογίου. Έχουμε επίσης τα στατιστικά εργαλεία για λεπτομερή αποτίμηση της κίνησης στους ιστοτόπους μας, για λογαριασμό των συμμετεχόντων.  Θα είναι πολλά τα οφέλη της αλληλεγγύης μεταξύ μας.

Ο NovaFM106 εξασφαλίζει την προβολή σας  διαμέσου του αέρα και του Internet, πολύ αποτελεσματικά &  καλαίσθητα.

Ο NovaFM106 επιλέγει από τα άνθη της παγκόσμιας Μουσικής & εξασφαλίζει στοχευμένη δημοσιότητα στην επιχείρησή σας, διαμέσου του ραδιοφώνου & του Internet
με αποτελεσματικό και καλαίσθητο τρόπο.
Επικοινωνήστε: novafm106@gmail.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6976304070
Επισκεφτείτε μας στο Facebook: Facebook Page